torsdag 1 april 2010

Dags för Japanleverans ^^

Lagom till påsk och i tid till Uppcon kom det mer saker från landet i öst. Framförallt tidningar, men också några söta katter och lite ny manga: Del tre av Umineko no Naku Koro Ni (samma skapare som till Higurashi) och del sex av Twinkle Stars Like Singing a Song av Natsuki Takaya, kvinnan bakom Fruits Basket.

- Mode -
Kera #141 - Verkar vara ett rätt blandat nummer. Omslag i vårpasteller, men både punk och klassisk lolita inuti tidningen. Och en filmartikel om bland annat Alice i Underlandet och 9.

Ageha #4/2010 - Still sparkly. Sminktips och mode som vanligt, ganska många sidor med långklänningar i detta nummer. Vårbalsspecial månntro?

- Anime -
Animage #4/2010 - K-ON på omslaget och affischer med motiv från Gintama, Hetalia Axis Powers, Gundam Seed och nämnda K-ON.
Det kommer med en skolkalender med motiv från Inazuma Eleven, ett fotbollsspel som blivit anime, och en CD med Yutori-chan, en ny typ av anime från internetleverantören Biglove. Yutori-chan ska mailas ut till folk och, tydligen, komma med tidningar.

Newtype #4/2010 - Newtype forstätter fira sitt 25-års jubileum med fina presenter. Detta nummer är späckat med extra grejer, man får t.ex. en liten Kubrick-docka att hänga på väskan och en bunt "Animation Characters Pinup Book"-affischer. Motiv från bl.a. Utena, Nadia från de mystiska haven, Code Geass, Lucky Star, Fullmetal Alchemist, Cowboy Bebop, Evangelion och Mobile Suit Gundam. En del är riktiga pin-up bilder, medan andra är mer vanliga affischer och stora gruppmotiv. Kommer också med någon form av Kobato-serie i tidningen, CLAMP's senaste projekt.

- Musik -
Fool's Mate #4/2010 - Ett nummer med gamla goda cali≠gari på omslaget, det hade jag inte väntat mig!

SHOXX #207 - Den här gången är det Nightmare som får 20-sidorsspecialen och affischen tillägnade sig. Även The Legendary Six Nine får rätt mycket utrymme. Det är Ruka, trummis från Nightmare som har ett projekt tillsammans med rapparen Twigy och Hakuei, sångaren från Penicillin.

Vi har även fått nya muggar, sälar i muffinsformar och munkar och söta katter - både som plyschfigurer och mobilsmycken. Det kommer upp på helguppdateringen på J-fisidan!

Inga kommentarer:

 

©2009 J-Fi | by TNB